Nova escomesa elèctrica per al pou de Perecaula

Per tal de donar servei al pou de Perecaula que s’està construint, l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts està executant les obres d’una nova escomesa elèctrica a la parcel·la d’equipaments municipals, ubicada al carrer de Mas Xerbanda cantonada amb el carrer de Mas Marunys. Aquesta nova línia consta de 50 metres de longitud aproximadament des de l’última escomesa del carrer.

Aquesta tasca forma part de la segona fase de la construcció de la nova captació d’aigua a Sant Joan les Fonts, que ha de servir per millorar el servei de distribució d’aigua potable al municipi, que gestiona l’Ajuntament. La primera fase de les obres va quedar enllestida la tardor passada i va consistir en la perforació d’un pou en un extrem de la urbanització de Peracaula, després d’haver fet una sèrie de prospeccions en diversos punts del municipi.
El 2023 està previst que s’executi la tercera i definitiva fase, en què es construirà la interconnexió del pou amb la unió de les canonades d’impulsió per tal de donar més consistència al sistema i que es pugui impulsar aigua al dipòsit del Soler o el de Terravermell des del pou nou o des del pou ja existent, situat a Mitjans.