Una representació de Sant Joan les Fonts visita l’Espai Cràter

Més d’una quarantena de veïns i veïnes de Sant Joan les Fonts van anar a conèixer aquest dilluns 16 de maig l’Espai Cràter d’Olot, inaugurat l’11 de març passat. La iniciativa de l’Ajuntament de Sant Joan era gratuïta per a totes les persones del municipi que estiguessin interessades en descobrir aquest nou equipament, que té com a objectiu promoure el coneixement a l’entorn dels volcans, la ciència i la societat. El grup estava encapçalat per Maria Vidal, alcaldessa, i per Anna Serra, regidora de Promoció.

Situat als peus del volcà del Montsacopa, l’Espai Cràter vol servir de punt de trobada per a la comunitat educativa, social i científica i alhora generar noves oportunitats per als diferents sectors de la comarca.

Per als assistents, la visita guiada, que va durar al voltant de 60 minuts, va ser molt enriquidora, ja que van tenir l’oportunitat de conèixer l’exposició de referència en vulcanología i aprendre sobre volcans des de l’interior d’un volcà en una mostra totalment interactiva, amb audiovisuals immersius, videomapatge i maquetes inèdites.

En acabar la visita, Pep Berga, l’alcalde d’Olot, va passar a saludar els visitants.