Un nou “Quedem a la plaça?” a la plaça Pau Casals de Sant Joan les Fonts

El 8 de març passat es va celebrar una nova edició del “Quedem a la Plaça?”, el projecte de participació ciutadana de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, que aquest cop va tornar a visitar la plaça Pau Casals de Sant Joan les Fonts. A la trobada entre veïns i veïnes i l’alcaldessa, Maria Vidal, la primera tinent d’alcaldessa, Anna Serra, i el regidor Carles Grèbol van poder fer un repàs dels temes que havien sorgit a la reunió que va tenir lloc l’any passat.

Així, l’Ajuntament va presentar el projecte amb les actuacions que es faran la plaça per donar-li més utilitat, tal com es demanava. D’entrada, es posarà més il·luminació, tot i que serà indirecta per no molestar les cases properes, s’instal·larà una petita zona de jocs infantils i es distribuiran bancs al sol i a l’ombra. El projecte també inclou un punt d’aigua i una petita zona amb senyals a terra perquè la mainada pugui aprendre a anar en bici o en patinet.

També s’instal·larà una superfície permeable als escocells de l’avinguda Cisteller, que evitaran possibles entrebancs, i un parell de reductors de velocitat a la zona de la plaça, per evitar que els vehicles circulin amb velocitat excessiva. Les persones assistents van expressar la seva satisfacció amb el contenidor de poda que han tingut al barri durant tot l’hivern i que es retirarà el pròxim 15 de març.