Torneig Nocturn de Pàdel

El Pàdel Sant Joan les Fonts celebra el seu primer aniversari amb un Torneig Nocturn oferint servei de menjar i begudes, piscina i música durant tota la nit

El proper 20 de juny a partir de ls 9 del vespre a les pistes de pàdel del Club Poliesportiu Santjoanenc tindrà lloc el Torneig Nocturn de Pàdel en motiu del primer aniversari. El torneig s’iniciarà al vespre i està previst que duri fins les 5 o les 6 de la matinada segons les inscripicons.

Es tracta d’una competició amb tres categories, per equips de quatre persones mixtes (dos nois i dues noies) o bé per parelles, masculina o femenina. Els premis pels guanyadors seran en format de material esportiu.

La piscina estarà oberta durant tota la nit per tots aquells que es vulguin refrescar, acompanyat de música i bon ambient. També hi haurà servei de menjar i begudes.

Les inscripcions poden realitzar-se fins el dimecres 18 de juny amb un preu de 12€ pels socis i 15€ pels que no ho són. Per a més informació es pot contactar amb els organitzadors als telèfons: 669 748 288 o 679 648 994.