La Festa d’Homenatge a la Vellesa va ser tot un èxit

Tal com estava previst el diumenge dia 25 es va fer el XXXVIII Aniversari de Homenatge a la Vellesa

A les 12 del migdia es va cel.lebrar la Santa Missa amb assistència del Sr. Batlle, Regidors i Presidents dels Casals de la Gent Gran de Sant Joan les Fonts i la Canya, amb gran assistència d’avis. A la mateixa hi va participar la Coral Aiguaneix, que al finalitzar la Missa va oferir un petit repertori de les seves cançons.

A les 13.30 es va servir el dinar al Pavelló Municipal a la gent més gran de 65 anys i llurs acompanyants amb un total de 288 persones.

A la cloenda del dinar els dos Presidents del Casals dels Avis, primer el de La Canya, el Sr. Rafael Domenech i després el de Sant Joanm, el Sr. Albert Plana, es van dirigir al públic per donar les gràcies i esperant retrobar-se de nou l’any vinent.

Per últim prengué la paraula el Sr. Batlle, Joan Espona per homanetjar a l’home i dona més gran del poble. L’home mes gran va ésser François Sala i Turón de 93 anys i la dona Maria Bosch Plana que enguany complirà els 100 anys.

Els dos no es trobaven a la sala i se’ls hi ha portat un detall a casa seva.

Va donar també les gràcies tothom que havia fet possible aquesta celebració així com als assistents i molt en particular el grup de joves del pis 9 que voluntariament ajuden al Catering Coderch a servir el dinar i donar suport a tot l’acte en sí.

Al final va anunciar que a la sortida esperava el trenet del Tricu-Tricu per anar al Monestir Romànic per veure l’exposició de Bonsais i Flors així com les sardanes que es feien a la Plaça del Monestir