Sant Joan les Fonts canvia de nom durant el mes de maig per SANT JOAN LES FLORS

Sant Joan les Fonts (La Garrotxa) passarà a dir-se “Sant Joan les Flors” durant tot el mes de maig per promocionar la festa de les flors que es celebrarà els dies 24 i 25. Aquest canvi inclou nous rètols indicatius del municipi, amb diverses senyalitzacions, tant a l’entrada com a la sortida; canvi dels noms d’alguns carrers amb noms de flors; el nom de l’Emissora i la revista municipal que passaran a dir-se “RSJ les Flors” i “El Soroll de les Flors” respectivament; un nou escut heràldic; el plànol del poble; el material turístic; els uniformes i vehicles de la brigada municipal, etc.

LOGOS   IMG-20140430-WA0002

Tots aquests canvis compten amb la complicitat dels veïns, l’ Ajuntament i les entitats que jan han col·laborat conjuntament per consolidar la transformació del municipi.

La nova denominació del poble és el resultat d’una campanya que es va iniciar a la xarxa a principis del mes de març mitjançant la qual s’anunciava la constitució d’un nou poble a la Garrotxa. A partir d’aquell moment va començar el degoteig d’informacions que anaven donant pistes del nou municipi. La campanya també inclou l’empadronament virtual al padró de “Sant Joan les Flors” amb centenars d’empadronaments amb domicilis de futurs carrers. Durant la Festa de les Flors dels dies 24 i 25 de maig hi haurà un gran mural on tots els nous veïns virtuals podran comprobar la seva adreça i recollir el certificat d’empadronament amb descomptes i promocions per a entitats culturals i turístiques del 2014 a Sant Joan les Fonts.

La campanya de transformació del municipi culminarà l’ultim cap de setmana de maig amb la celebració de les Festa de les Flors que arriba a la seva 13 edició i que a partir d’enguany deixa de dir-se “Sant Joan en flor” per dir-se “Sant Joan les Flors”. Segons els responsables d’aquesta festa, pretenem  que els visitants que ens visitin gaudeixin d’un poble pensat i dissenyat per potenciar el lluiment de les flors del parcs i carrers.