“Quedem a la plaça?”: L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts reactiva les trobades amb la ciutadania

L’equip de govern recupera la iniciativa de quedar en directe amb els veïns i veïnes aprofitant que el dia s’allarga amb l’arribada de la primavera.

El “Quedem a la plaça?” va ser una de les primeres iniciatives del passat mandat, el primer que encapçalava l’actual alcaldessa de Sant Joan les Fonts Maria Vidal, que des del 2019 quedava sovint amb els veïns i veïnes en trobades a les diferents places dels tres nuclis que integren Sant Joan les Fonts. Aquestes reunions, que volen ser un punt de reunió recurrent del municipi, havien quedat parades temporalment. Ara, amb el canvi d’hora i l’endarreriment de la posta de sol , es donen les condicions favorables perquè la gent es reuneixi de forma conjunta i en un espai obert al carrer per parlar dels problemes que els importen i passen al costat de casa.

Ara tornen les trobades amb la ciutadania. Ho fa, com sempre, amb una cita en una plaça, on els veïns i veïnes s’hi podran apropar per proposar millores pel veïnat, ja siguin accions urbanístiques, culturals, o socials. D’altra banda, hi ha l’oportunitat de trobar directament al responsable de l’àrea amb qui es vol abordar qualsevol problemàtica, una forma d’apropar els representants polítics de l’Ajuntament a la resta d’habitants de Sant Joan les Fonts.

El primer “Quedem a la plaça?” tindrà lloc aquest dimecres 3 d’abril, a la plaça 1 d’octubre de la Canya. El dia següent, el dijous 4 d’abril, hi haurà un nou “Quedem a la plaça?”, a l’antic assecador de Peracaula, a Sant Joan. Les trobades duren una hora, de 19 h a 20 h.