Oficina de Turisme de Ca l’Esquirolet

L’aposta pel turisme a la comarca de la Garrotxa i, també al municipi de Sant Joan les Fonts, és clara i es pot palpar en accions com la que el passat 21 de juny va dur a terme l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts amb l’obertura d’un nou espai destinat a l’atenció turística.

Un dels moments més esperats durant la festa Major de Sant Joan va ser la obertura de la nova Oficina de Turisme de Sant Joan les Fonts, no només pel públic visitant, sinó també per la mateixa població santjoanenca, que va poder gaudir de la visita a un espai municipal molt apreciat i recordat per la gent i que l’ha vist renéixer amb aquesta nova utilitat.

Ca l’Esquirolet, com es coneix popularment la casa que ara ocupa la nova oficina de turisme, s’ha convertit en un espai amè, agradable i proper on el municipi rebrà el públic visitant que vulgui conèixer l’entorn local i comarcal.

L’accés principal ens porta a l’espai de recepció i atenció al públic, on en breu també hi haurà una botiga amb productes locals de qualitat i productes de la xarxa del Parc de les Olors.

Al pis superior s’hi pot veure una breu exposició sobre la lava i l’aigua, característiques d’aquest municipi, així com també una maqueta de Sant Joan les Fonts i un audiovisual. En aquest pis s’ha reservat un espai pels visitants que volen fer una parada i relaxar-se llegint alguna publicació turística tot gaudint de la visió del riu Fluvià i del pont medieval.

A la planta soterrada hi ha prevista la obertura d’un bar.

Aquesta oficina no només ha de servir per informar, sinó que també esdevindrà punt d’atenció i d’inici d’activitats relacionades amb el turisme i amb el propi patrimoni natural i cultural del municipi.

L’horari d’obertura és de dilluns a diumenge de 10 a 14h, dimecres, dijous, divendres i dissabte per la tarda de 17 a 19h.

OFICINA TURISME