Més de 60 cosidores van participar al Dia Mundial del Patchwork de Sant Joan les Fonts

Aquest dissabte s’ha celebrat el Dia Mundial del Patchwork al nostre municipi, una activitat pensada per donar protagonisme al món del patchwork i relacionar a totes les persones que s’hi dediquen. La diada s’ha iniciat a les 10 del matí on totes les participants s’han agrupat per dur a terme el que més els apassiona, cosir i gaudir de la millor companyia.

Al llarg de tot el dia han passat més de 60 cosidores a l’espai del Centre Sociocultural de Sant Joan les Fonts per elaborar “Blogs”, en total se n’han confeccionat 96 que s’han utilitzat per dissenyar una manta final.

A les sis de la tarda, i com a cloenda de la diada, s’ha sortejat la manta entre totes les participants i la guanyadora ha estat la Margarita Passoles d’Olot ,

El grup de patchwork de Sant Joan les Fonts han valorat molt positivament tot el desenvolupament de la jornada, un dia on el bon ambient i el patchwork han estat els protagonistes indiscutibles. Com és tradició, el grup que organitza cedeix el relleu al de l’any següent, i el grup encarregat de l’organització del Dia Mundial del Patchwork 2015 serà l’Associacio de Patchwork la Garrotxa.