Entrega de la Medalla Centenària a l’àvia de Can Xonc de Begudà, Maria Bosch

 

La Coordinadora Territorial de l’Institut Català de les Dones, Fina Surina, ha estat l’encarregada de fer el lliurament de la Medalla Centenària que s’otorga des de la Generalitat de Catalunya

El passat divendres 4 de juliol, just un dia després de l’aniversari de la santjoanenca Maria Bosch, Fina Surina féu entrega de la Medalla Centenària, una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari.

Per la seva part, l’alcalde de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, Joan Espona, va obsequiar també amb uns detalls a la Maria Bosch en nom de tot el poble.

En l’acte van assistir la família, acompanyant la seva àvia en la celebració, amb un gran ram de flors i un berenar per a tots.

Maria Bosch i Plana va néixer el 3 de juliol de 1914 a Camprodon, és una persona alegre i molt tranquila que sempre s’ha dedicat a la cura de la llar i la família, desprén benestar i serenor i és molt estimada per tota la família i el poble.

 

090714 FOTO MEDALLA 2    090714 FOTO MEDALLA