El comerç i turisme de Sant Joan les Fonts augmentaran la competitivitat gràcies al projecte Fes la Bossa

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts uneix forçes amb la Cambra de Comerç de Girona per tal que la seva Associació de Comerciants i tots els establiments turístics creïnt sinèrgies amb altres localitats de les comarques gironines.

El projecte FES LA BOSSA, Escapa’t i Emociona’t és una gran oportunitat de promocionar i difondre els establiments i atractius turístics del municipi a través de la pàgina web www.feslabossa.cat i una aplicació per mòbil App: FesLaBossa, que permet descobrir el comerç de les comarques gironines de forma fàcil i accesible. És bàsicament un aparador on donar a conèixer els pobles, comerços, llocs emblemàtics i gastronomia.

La plataforma és un gran avantatge per l’Associació de Comerciants del poble, ja que ofereix la oportunitat de participar-hi de forma gratuïta, incloure ofertes i gestionar-se personalment l’apartat de cada establiment. A més compten amb el suport d’una gran difusió a través de trítptics informatius per totes les comarques gironines i mitjançant les xarxes socials del projecte (facebook i twitter) i la difusió a mitjans de comunicació que es farà durant tot l’any.