Els dos Sèniors en posició de promoció

El passat diumenge, el filial del CB Garrotxa Santjoanenc, va aconseguir una victòria vital per seguir amb opcions de la promoció. Els jugadors de X. Sala, que tot i estar a més 12 al 2n quart, a tant sols 3 minuts del final, perdien de 5 punts; però el BasketRural no es rendeix mai, i han aconseguit forçar la pròrroga, on sí han estat clarament superiors, guanyant de +7 a la Cellera, rival directe i aconseguint el basket average a favor.
El dissabte dia 16, a 2/4 de 5, jugaran a Figueres, un rival directe, en una altra final.
D’altra banda, el sènior A de primera catalana, va desplaçar-se a Santa Coloma, i com tots els partits d’aquesta temporada, no van aconseguir la victòria a domicili. Els de Pep Perarnau, van aguantar el “tu a tu”, contra el líder de la categoria, però un parcial de 15 a 1, als 5′ del segon quart, van deixar sense opcions als nostres jugadors.
El pròxim partit a Sant Joan les Fonts, és aquest diumenge a 2/4 de 6 de la tarda, contra el Montgat, rival que està un punt per sota nostre, i amb l’averaix a 9. És per això que des de la GradaJove, demanem màxima assistència al Pavelló, per animar al millor bàsquet de la Garrotxa, ser un fortí, i guanyar el partit més important fins al moment.
Per un CBGX de primera, cal una afició de primera!
El HT del partit a les xarxes socials és #TajudaréTanimaré!