Detecten a Castellfollit persones que ofereixen per fer neteja de matalassos

AlertaEstafa

L’Oficina de Consum del Consell Comarcal ens ha fet saber que s’ha detectat a Castellfollit de la Roca una nova onada de trucades per oferir neteges de matalassos a domicili.

És el mateix Gremi de matalassers qui aconsella no fer cas d’aquestes trucades. Així ho argumenten en una nota de premsa que ens han fet arribar a Sant Joan les Fonts:

1. La neteja de matalassos solament és efectiva si es tracta de matalassos de llana.

2. La neteja de matalassos que no siguin de llana quan són nous i més si són vells, tenen un cost elevat, que fa que sigui desaconsellable .

3. El manteniment dels equips elèctrics dels somiers articulats són inexistents, i en cas de ser necessari, per regla general el més recomanable és fer el canvi de motor, més ràpid i efectiu. El matalasser agremiat li informarà.

4. Tots els arguments exposats per les empreses esmentades tenen com a únic objectiu, accedir a casa de l’usuari, per a partir d’aquest moment desenvolupar una tàctica de venda domiciliària, que no té res a veure amb el que ofereixen al principi.

5. El matalasser agremiat , és la persona més qualificada per assessorar en qüestions de descans, i sempre li oferirà el més recomanable tenint en compte les seves necessitats, donant-li les màximes garanties de fàbrica i el suport del nostre gremi.

6. El Gremi de Matalassers, recomana no fer cas a trucades fetes per empreses que ofereixen regals o grans avantatges, solament busquen vendre productes a preus que no justifiquen la qualitat que es lliura.

7. El Gremi de Matalassers, recomana als nostres clients l’assessorament per part dels nostres agremiats professionals que li ajudaran a aconseguir el seu equip de descans, informant-li quin és el millor i quan han de fer la seva substitució.