NOVA DATA. Aquest octubre, Quedem a la Plaça… de la Canya 1 d’Octubre

Aquest dijous 24 d’octubre arriba el segon ‘Quedem a la Plaça?’. Després de l’èxit de la primera edició, celebrada al nucli antic de Sant Joan, aquest esdeveniment es trasllada a la Plaça de la Canya 1 d’Octubre.

OCTUBRE Quedem a la Plaça-2

El ‘Quedem a la Plaça?’ és una iniciativa pionera de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts que vol trencar la frontera física entre veïns i equip de govern. D’aquesta manera, la proposta va itinerant per diferents punts dels tres nuclis de població perquè al cap de l’any es pugui haver escoltat a tota la ciutadania. Així, els veïns no s’han de desplaçar a l’edifici per a ser escoltats pels seus representants, que els tenen a tocar en una mateixa rotllana de cadires. En aquest sentit, també cal recordar que s’ha obert un despatx d’atenció municipal els dilluns i dimecres a la Canya per atendre a tots els veïns.

Quedem a la Plaça2

En la primera sessió, prop d’una trentena de persones van expressar les seves necessitats a l’equip de govern. Ara, es repeteix activitat per atendre a veïns de la Canya. En concret, el dijous 24 a les 5 de la tarda es convoca als veïns d’Avinguda Pirineus, Josep Obrer,Francesc de Verntallat, Sant Josep, Puigsacalm, Pompeu Fabra, Garrotxa, Escoles, Serra de la Cau, Ctra. Sant Pau de Segúries, Ctra. d’Olot, Sant Joan, Esperança, Remences,Mestre Gratacós i Margarida Cabrafiga. 

Tot berenant, l’equip de govern els donarà resposta a les peticions que vagin arribant i en prendrà nota per donar una resposta a aquelles peticions que calgui estudiar amb més deteniment.