Comencen les votacions per triar el Consell de Poble de Sant Joan les Fonts

Durant el 2021 i 2022 el municipi de Sant Joan les Fonts ha estat treballant en un procés participatiu amb l’objectiu d’elaborar l’estratègia de futur municipal i fer-ho de forma participativa, és a dir, amb la població.

La finalitat n’era la de catalitzar i nodrir una comunitat basada en la confiança i la cooperació, a través de l’escolta i la participació. Convertint el municipi en un territori evolutiu, divers i descentralitzat, que acull i cuida a les persones que hi viuen i els espais comuns, en van resultar 4 reptes principals, sobre els quals treballar:

Repte 1: Fer poble amb el Poble.

Repte 2: Mantenir i gaudir de l’entorn natural

Repte 3: Economia local

Repte 4: Govern obert i col·laboratiu

En l’actualitat, per tal que sigui també la població qui faci propostes davant els reptes identificats a través d’espais de diàleg i deliberació, es crearà un Consell de Poble. Un espai de proposta, debat i diàleg vilatà.

Les votacions del Consell de Poble són del 24 de novembre a l’11 de desembre de 2022. Es fan a través de les eleccions sense candidatura, és a dir que no hi ha persones que es presenten a qui escollir, sinó que es poden escollir a aquelles persones del municipi que hom creu oportunes.

Es pot votar de forma virtual a través del web municipal (santjoanlesfonts.cat) o bé de forma presencial en els seus respectius horaris d’obertura a:

Biblioteca

Casal d’avis (Sant Joan i La Canya)

Escoles de Begudà

Ajuntament