Begudà viu un intens cap de setmana de Festa Major

Amb molta participació, molt bon ambient i moltes activitats per a tots els públics. Així es podria resumir la Festa Major de Begudà 2023, que s’ha celebrat aquest darrer cap de setmana de juliol.

El tret de sortida va tenir lloc divendres 28 de juliol a les 8 del vespre, amb una sessió de Cinema Rural a la Fresca al Centre Sociocultural, que va reunir molta gent amb ganes de riure amb la comèdia “Padre no hay más que uno 3”. A part de servei de crispetes i mantes, els assistents van poder gaudir dels entrepans km 0 de Ka’l Tit i la seva food truck.

L’endemà dissabte, a les 5.30 de la tarda, va ser el torn de la màgia de Pere Rafart, que va fer les delícies de grans i petits amb el seu espectacle. Tot seguit, es va disputar el tradicional partit de futbol de Solters contra Casats, que va acabar amb un 5-0 a favor dels Solters i el lliurament de trofeus corresponent. La pista del Sociocultural va ser l’escenari a les 9 del vespre d’un concorregut sopar popular que va acabar en un ball molt animat a càrrec del grup de música osonenc Sol de Nit.

El diumenge 30 de juliol va arrencar a les 2/4 d’11 del matí amb la missa solemne a l’església de Santa Eulàlia, que va comptar amb l’actuació de la Coral Polígala. En acabar es va celebrar el ball de capgrossos, amb en Cosme i l’Eulàlia, i un vermut popular. Després de la ballada, es va fer la presentació dels capgrossos confeccionats per infants dels nuclis de Begudà, Sant Cosme i Aiguanegra, amb l’ajuda dels Gegantons de la Canya, que han col·laborat desinteressadament en aquest taller. El resultat, com podeu comprovar a les imatges, és espectacular.

I per cloure la festa, a partir de 2/4 de 6 de la tarda va tenir lloc tot un seguit d’activitats lúdiques per a tots els públics amb l’animació de Migueli i el servei de barra de Ka’l Tit.