Arriba la XVII Marxa Santjoanenca

Diumenge 9 d’abril es va celebrar una nova edició, la 17a, de la Marxa Santjoanenca. Per primera vegada, el Club Poliesportiu Santjoanenc, organitzador de la prova, va decidir afegir una marxa curta de 14 quilòmetres i 379 m de desnivell per complementar el recorregut llarg de 19 i 622 m de desnivell. D’aquesta manera, segons els responsables del CPS, s’ha posat solució a les queixes freqüents sobre la llargada del recorregut.

Finalment, hi van participar un total de 145 persones, procedents majoritàriament del municipi i de la comarca, tot i que també es van inscriure turistes i visitants de la Garrotxa durant la Setmana Santa. La marxa curta va arribar fins a l’Oratori de Sant Valentí, mentre que les persones inscrites a la llarga van passar per Sant Miquel del Mont. Durant la marxa, es va poder gaudir d’un esmorzar calent.

Durant les darreres setmanes una vintena de voluntaris han estat col·laborant per buscar, marcar i, finalment, netejar el traçat del camí. Les inscripcions per la Marxa Santjoanenca s’havien fet a través del web del Club Poliesportiu Santjoanenc i també de forma presencial mitja hora abans de la marxa, que es va iniciar a les 8 del matí davant les instal·lacions del club.