Els veïns dels pisos Xocolata voten batejar la seva plaça com a ‘Plaça de les Cultures’

La votació entre els veïns dels pisos Xocolata que s’ha fet aquest diumenge i dilluns ha acabat amb l’elecció de Plaça de les Cultures com a nou nom oficial d’aquest espai que fa de nexe i punt de trobada entre els seus habitants. En total han votat 31 veïns i ho han fet en aquest sentit: 18 s’han decantat per Plaça de les Cultures mentre que 13 ho han fet per la segona opció, Plaça de Xocolata.

La voluntat de posar nom a aquest espai va sorgir en el ‘Quedem a la Plaça?’ del passat 13 de maig. Des d’aleshores, ja s’ha fet aquesta enquesta participativa per implicar als veïns i veïnes. La decisió s’acata i a nivell de govern local ja es passa a encarregar la placa que identificarà aquest espai amb aquest nom. La urna per recollir els vots es va ubicar a la futura Plaça de les Cultures diumenge i dilluns a l’Ajuntament.

L’únic punt que per ara no es podrà executar és fer una trobada veïnal en què cadascú pugui portar plats del seu país d’origen i reforçar els lligams. Serà l’evolució de la pandèmia i el retorn a la normalitat el que farà que es pugui fer aquesta trobada més endavant.