Molt bona rebuda a la segona edició del Colats pel Poble amb una setantena de participants

Aquest diumenge s’ha celebrat a Sant Joan les Fonts la segona edició del Colats del Poble, una de les activitats que el grup de joves Els Colats organitza al llarg de l’any al municipi. La iniciativa vol promoure la millora de l’entorn, la pràctica esportiva i la solidaritat.

La pandèmia ha obligat a canviar el disseny original de l’activitat per tal d’adaptar-la a l’actual situació sanitària. Si l’any passat es va proposar una ruta comuna amb tots els inscrits, aquest any només s’ha instal·lat un punt de recollida dels residus a la Plaça Major de Sant Joan.

La crida a la ciutadania per part dels Colats era que cadascú sortís amb el seu entorn més proper a fer la sortida als entorns de Sant Joan i portés la brossa a la Plaça, on rebrien un petit obsequi (una bossa de roba reutilitzable) i podrien fer una donació per a la Marató de TV3. En total, una setantena de persones han participat de la segona edició d’aquesta iniciativa i han col·laborat amb la neteja de l’entorn del municipi bruts per l’incivisme.