L’encesa de les llums de Nadal dona el tret de sortida a les celebracions de festes a Sant Joan les Fonts

Aquest divendres han començat de manera formal el calendari d’activitats programdes per aquestes festes a Sant Joan les Fonts amb una novetat: l’encesa de les llums de Nadal

Aquesta iniciativa s’ha fet a l’aire lliure. just davant de l’Ajuntament. Tot i que el fred ja es deixava notar, un grapat de persones s’han adreçat a la plaça on hi ha la Casa Consistorial per tal de participar d’aquesta encesa simbòlica de les llums.

L’esdeveniment ha comptat també amb l’actuació musical de Laura Plasencia que ha amenitzat la trobada amb la seva guitarra i veu. Els assistents també han pogut cantar alguna nadala tradicional com és ‘el 25 de desembre’.

En l’acte, l’alcaldessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, també ha presentat la Bústia Reial. Ubicada davant de l’Ajuntament, serà el punt neuràlgic on els infants podran adreçar les seves cartes cap a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

D’aquesta manera doncs, Sant Joan les Fonts inaugura les celebracions festives amb la il·luminació tradicional i anirà celebrant actes aquests propers dies fins a la Cavalcada mòbil del dia 6 de gener.