A partir de dimecres 9, obertes les inscripcions al Casal de Nadal

S’acosten les festes nadalenques i us volem anunciar que un any més hem organitzat el casal de Nadal per a nens i nenes.
Aquest any, marcat per la presència de la Covid-19, se seguiran les mesures d’higiene i seguretat marcades per les autoritats sanitàries, perquè la mainada pugui gaudir de les activitats que hem preparat amb la total tranquil·litat de les famílies.

El casal està pensat per a mainada de 3 a 10 anys empadronada o no al municipi.
El període d’inscripció començarà el dimecres 9 de desembre i s’allargarà fins a exhaurir places o fins el dia 17 de desembre.
Les inscripcions les podeu fer presencialment a l’ajuntament en horari d’atenció al ciutadà, de dilluns a divendres de 8h a 15h i també els dijous de 16.30h a 18h, i per correu electrònic a events@santjoanlesfonts.cat.
Si necessiteu més informació també podeu trucar al 646 804 244 (Jenine) o a l’ajuntament al 972 29 00 52.

Per tal de formalitzar la inscripció cal que presenteu la Targeta Sanitària de l’infant i que ompliu el formulari d’inscripció i la declaració responsable.

El preu del casal és de 7€/dia per infants empadronats al municipi i de 10€/dia pels no empadronats. El pagament es realitzarà amb targeta o transferència bancària.

La realització del casal queda subjecta en tot moment a la normativa anti Covid-19 vigent en aquell moment.

Aquesta és la proposta de casal de nadal que us presentem!