Últims dies per sol·licitar els ajuts del Pla de Reactivació Econòmica Municipal

El proper 16 de novembre s’acaba el termini per tal de demanar les dues línies d’ajudes que integren el Pla de Reactivació Econòmica Municipal de Sant Joan les Fonts. Una bona colla d’unitats familiars i autònoms i establiments turístics les han demanat, però encara hi ha gent que se’n pot beneficiar i que pot fer el tràmit.

Aquestes en són les condicions:

300€ per a cada autònom i establiment turístic.

Partida de 41.700€ per ajudar a autònoms i establiments turístics que han hagut de suspendre l’activitat econòmica com a mesura derivada de la crisi de la Covid-19 des del 14 de març i fins el 9 d’abril.

Un cop obert el termini cal presentar instància (virtual o presencial) a l’Ajuntament . Termini de presentació del 15 d’octubre al 16 de novembre. Cal presentar:

  • Document específic de la sol·licitud (Annex 1 i 2)
  • Fotòcopia del DNI/NIE del sol·licitants. En cas de ser persona jurídica, fotocòpia del CIF.
  • Alta IAE de l’activitat que ha cessat a causa de la crisi de la Covid-19.
  • Còpia del rebut de pagament de la quota d’autònoms o de la mútua alternativa en el cas dels professionals que hi estiguin acollits corresponent al mes de febrer del 2020.
  • En el cas de les persones jurídiques, aportar l’import de facturació del mes de març del 2020 i del mateix període del 2019.
  • Declaració responsable sobre el cessament de l’activitat (Annex1)

Què he de fer? 

Prepara tota la documentació i escaneja-la.

Omple els Annex 1 i 2:

ANNEX 1 AJUDA ESTABLIMENTS TURÍSTICS I AUTÒNOMS [Format PDF]

ANNEX 1 AJUDA ESTABLIMENTS TURÍSTICS I AUTÒNOMS [Format DOC]

ANNEX 2 AJUDA ESTABLIMENTS TURISTICS I AUTONOMS [Format PDF]

ANNEX 2 AJUDA ESTABLIMENTS TURÍSTICS I AUTÒNOMS [Format DOC]

Un cop tinguis tota la documentació a punt, adjunta-la a la instància on fas la sol·licitud per rebre l’ajuda. cal presentar instància (virtual o presencial) a l’Ajuntament.

I després?

Es notificarà l’estat de la teva petició. Un cop aprovada, es procedirà al pagament de l’ajuda en els terminis establerts.

 

20 € per a cada unitat familiar

Partida de 24.200€ per a una campanya de foment del comerç local. S’entregarà un xec de 20€ per cada unitat familiar empadronada a Sant Joan les Fonts.

Per tal d’acollir-se a aquesta línia d’ajuts, caldrà presentar una instància (virtual o presencial) a l’Ajuntament entre el 15 d’octubre i el 16 de novembre.

  • La campanya per a fer ús d’aquest val serà des del moment en què es rebi el Val a casa fins el 15 de gener.
  • El Val serà nominatiu i caldrà presentar DNI als establiments adherits.
  • Hi haurà nombre limitat d’acceptació de Vals per establiment.

Què he de fer?

Omplir la sol·licitud en format PDF o DOC:

Sol·licitud ‘Vals+’ [format .pdf]

Sol·licitud ‘Vals+’ [format .doc]

Aquest document l’has de presentar adjunt a una instància (virtual o presencial) a l’Ajuntament entre el 15 d’octubre i el 16 de novembre.

I després?

Des de l’Ajuntament ens posarem en contacte quan la sol·licitud s’hagi tramitat. Si tot està correcte et direm quan pots passar a recollir el ‘Vals+’ i el catàleg d’establiments participants.