Sant Joan les Fonts se suma a la campanya de polítiques de gèneres ‘Retalla les violències, enganxa les cures’

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts se suma a la campanya que s’organitza a nivell comarcal per prevenir les violències masclistes i LGTBI-fòbiques. L’objectiu és contribuir des del municipi a una comarca cada vegada més justa, igualitària, diversa i lliure.

‘Retalla les violències, enganxa les cures’, compta amb el suport de diferents municipis, el Consell Comarcal de la Garrotxa i el Consorci d’Acció Social que vol generar un material de sensibilització al respecte.

La iniciativa té també elements de caràcter propi que es faran properament a Sant Joan les Fonts. El nostre municipi tindrà, el proper dimarts 10 de novembre entre les 10 del matí i la 1 del migdia, una activitat coincidint amb el mercat i que es farà en aquest punt i en diferents entorns del carrer.

És una acció participativa que vol contribuir a generar un debat públic sobre les violències de gènere a partir de diferents preguntes. El resultat estarà disponible en un format podcast que es difondrà properament a les xarxes socials.

La campanya tindrà també un reforç a la revista municipal ‘El Soroll’ en el seu número del mes de desembre.