Taller d’introducció a les plantes més comunes i elaboració de dos remeis a Sant Joan les Fonts

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha creat un nou programa de visites i tallers gratuïts dirigits a tots els públics. Unes activitats de reconeixement de plantes que tenen lloc en diferents espais del municipi i van relacionades amb la ruta Ronda Croquis del Parc de les Olors.

El proper dijous 20 de juny a les sis de la tarda, es durà a terme una nova activitat emmarcada dins aquest projecte. Les àvies remeieres de l’Associació Pedra Tosca, realitzaran un taller d’introducció a les plantes més comunes i elaboraran dos remeis. 

Una activitat dirigida a tots els públics que tindrà lloc als jardins del Parc de les Olors, concretament a l’Hort del Rector. L’activitat és gratuïta i per poder participar cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de Sant Joan les Fonts al telèfon 972 29 05 07 o per correu elctrònic a turisme@santjoanlesfonts.cat.

Des de l’Àrea de Promoció i Turisme del consistori s’ha dissenyat aquest programa per gaudir i donar a conèixer el patrimoni cultural i natural, tant als ciutadans com als visitants del municipi.

TALLER PLANTES