Pigfeet Solidari pel càncer infantil

Vine a deixar la teva empremta!

Aquest 29 de setembre tindrà lloc el Pigfeet Solidariun esdeveniment benèfic per la Casa dels Xuclis (Associació AFANOC). L’event es desplegarà en un entorn idílic dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al Mas Corominas de Begudà.

Esport, diversió, música, activitats pels més petits, bon menjar i bon beure… tot plegat per una causa solidària, què més es pot demanar? El Pigfeet Solidari obra les seves portes des de 10 del matí a 10 del vespre i proposa als seus visitants activitats per a tota la família.

Des de primera hora es duran a terme activitats esportives obertes a tothom que hi vulgui participar, des de zumba fins a acroyoga passant per una classe d’activitats dirigides a càrrec d’Activity Point; una de les empreses organitzadores que es dedica a oferir entrenament funcional a l’aire lliure. També val la pena no perdre’s la cata d’embotits de Porcs Casolans Corominas, l’altre empresa organitzadora de la jornada. El fuet de formatge de cabra, la botifarra medieval o la sobrassada amb mel són alguns dels seus productes estrella.

Pensant en els més petits, l’espai ha preparat activitats especials durant tot el dia. Què millor que un castell inflable o una passejada amb poni per a la mainada? I quan comenci a caure la tarda, la jornada s’animarà al ritme de música en directe. Fins a cinc músics i grups que acompanyaran les food-trucks i paradetes de menjar i beguda.

Les dues empreses organitzadores, Porcs Casolans Corominas i Activity Point, han tirat endavant aquest projecte solidari amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i fins a vint empreses més de la comarca. Aquesta edició, en benefici del càncer infantil i en concret de la Casa dels Xuclis (Associació AFANOC), pretén ser la primera de més causes que vindran en endavant.

Es publicaran els horaris i activitats al Instagram oficial de l’esdeveniment: @pigfeetsolidari.

PigFeet solidari