Celebrat el VI Open BTT de Sant Joan les Fonts amb èxit de participació i victories èlit de Sergi Oller i Laura Terradas 

L’esperada matinal de BTT es va iniciar amb el clàssic tall de cinta de Càrniques Celrà i amb un bon nivell el Club Ciclista Olot Infantil, que va ser l’organitzador de la primera de les 5 proves que consta l’ Open Girona i les 5 de Barcelona. En aquesta primera prova puntuable per l’Open gironí hi han participat 300 amants del BTT, destacant els 170 nens i nenes participants que segueixen desmostrant la bona tasca de promoció de l’Open per a totes les edats, ja que hi poden participar des de Prebenjamins fins a Veterans amb circuits adients per a cada categoria, de 500 i 2.000 metres pels més petits i un de 10 km per la resta fen 1, 2 o 3 voltes segons categories.

Al circuit llarg, la cursa reina per sub 23 i Elit, els guanyadors finals del 2016 Sergi Oller i Laura Terradas han tornat ha ser els brillants guanyadors de la cursa i ja són els primers líders. Sergi Oller es va imposar en solitari després d’una baixada frenètica superant fins i tot a la moto que obria pas, el segon fou Oriol Morata i en tercera posició Narcís Lopez, de sub23.
A la segona cursa es va imposar el M30 Antonio Olivares i Joel Bellmunt primer Junior, en la tercera de dues voltes victoria del Master 40 Santi Martinez, Brian Jordan en Cadets i Laura Terradas en noies Elit, i l’última per Infantils d’una volta, Marc Vilardell i Nerea Marfil foren els millors.
Les curses de Promoció amb 170 nens i nenes van ser molt animades pels corredors i familiars i tots els participants varen ser obsequiats.
L’emotiva matinal es va tancar amb el lliurament de premis per part de Carles Torrent i Vicenç Carrera que va tenir un record pels seus pares Andreu i Joep Maria per la seva recordada tasca pel ciclisme Garrotxí. La resta de curses seran a: Serinyà 17 d’abril, Fornells de la Selva 7 de maig, Quart 21 de maig, Santa Coloma De Farners 18 de juny i (Campionat de Catalunya ) Cordialment  Francesc Moradell Delegació de Ciclisme de Girona.
Podi de guanyadors:
Elit: Sergi Oller, Oriol Morata, Cristian Garcia.
Sub23: Narcis Lopez, Marc Montero, Toni Navas.
Ma30: Antonio Olivares, Christian Collados, David Puig.
Junior: Joel Bellmunt, Marcus Alarcon, Victor Yuste.
Ma 40: Santi Martinez, Albert Codinach, Beni Montero.
Cadet: Brian Jordan, Bernat Isach, Marc Vidal.
Ma50: Pere Batllori, Lluis Jutclar, Julio Monge.
Ma60: Joan Cors, Joan Salcedo, Miquel Perias.
Fe.Elit: Laura Terradas, Axelle Dubau, Meritxell Figueas.
Fe Sub 23: Silvia Roura, Julia Ribas, Paula Paredes.
Fe Ju: Ainhoa Aguilar.Infantil: Marc Vilardell, Adrian Cuellar, Santi Sanchez.
Fe Cadet: Nerea Marfil, Nayara Maldonado, Nerea Lopez.
Fe Infantil: Brenda Teixido, Lucia Garcia, Paula Recio.
Preben: Marc Danti, Marc Matoso, Lluc Bayes.
F Pre: Cesca Comas, Paula Bach, Paula Garcia.
Benjami:Marti Comas, Ot Felix, Eloi Ramos.
Fe Ben: Iria Girones, Ivet Zafra, Martina Pellicer.
Prin: Roc Cubi, Marti Martinez, Lucas Strahokinsky.
Fe Prin.:Abril Ricart, Teia Codinach, Mar Bierge.
Alevi: Lluc Plana, Alan Teixido, Dylan Maldonado.
Fe Alevi: Silvia Cuatrecasas.    
060317 OPEN BTT 4 060317 OPEN BTT 3 060317 OPEN BTT 2 060317 OPEN BTT