Sant Joan les Fonts celebra la diada a la Torre Canadell, amb un acte molt participatiu, hissant una gran estelada a l’emblemàtic monument.

S’ha accedit a la Torre mitjançant una caminada o a través de cotxes amb un pàrquing que ha habilitat l’Ajuntament. S’han llegit diversos parlaments i s’han escoltat cançons catalanes amb un bon esmorzar per a tots els assistents. 

La diada de Catalunya ha tingut enguany un caire històric i patriòtric important, celebrada al damunt de la Torre Canadell, estrenant estelada en aquest emblemàtic monument. Un acte institucional que ha aplegat un centenar de veïns i veïnes que han presenciat els diversos parlaments a càrrec de Tomàs Vidal, membre d’ANC de Sant Joan les Fonts, Helena Dorca, regidora de Cultura, Maria Vidal, tècnica de Promoció i Turisme i Joan Espona, alcalde del municipi. Tot seguit s’ha realitzat l’hissada de l’estelada i el tradicional Vol d’Il·lusions, on tots els participants han anotat en un paper un desig que han lligat als globus vermells i grocs escollits per l’acte i després del parlament de l’alcalde, s’han enlairat. Tot seguit s’ha cantat els segadors i hi ha hagut un bon esmorzar per a tots els assistents.

Un cop finalitzat l’acte tots els inscrits a l’acte A PUNT de Salt s’han reunit per baixar amb l’autobús o els cotxes particulars.

120916 DIADA 3 120916 DIADA 6 120916 DIADA 7120916 DIADA 5120916 DIADA 9