Celebrada la 4a jornada de la Copa Pirineus a Sant Joan les Fonts

El passat dissabte dia 30 de juliol es va disputar a la piscina del C.P. Santjoanenc, la quarta jornada de la Copa Pirineus. Una jornada especial per a tota la secció del club, ja que es nedava com a locals.
La competició va agrupar un total de 150 nedadors entre els 6 clubs participants, amb 18 nedadors santjoanencs.
A nivell col·lectiu, els resultats varen seguir sent discrets, ocupant la sisena posició de la jornada i de la classificació general del campionat.

En aquest competició va destacar la Tània Ribas dominant completament la categoria absolut femení, aconseguint les dues primeres posicions en les dues proves que va participar. Per al club, també va ser molt important el debut d’un dels menuts, Kostia Reixach, de 10 anys, va debutar a la Copa Pirineus amb unes bones marques personals.

Des del club volem agraïr a tot l’entorn de la natació santjoanenca la col·laboració en les tasques d’organització de la competició, sense ells no hauria estat possible.

Aquest proper dissabte dia 5 d’agost a les quatre de la tarda, es disputarà la cinquena i última jornada de la Copa Pirineus a la piscina de Castellfollit.