Torneig de Pàdel de les Festes del Roser

Aquest passat dissabte dia 9 d’abril, es va celebrar a les pistes de pàdel del Club Poliesportiu Santjoanenc el Torneig de les Festes del Roser, amb una participació de 16 parelles (8 masculines i 8 femenines). 

Al llarg de tot el matí es van anar disputant els partits de les diferents categories. A les sis de la tarda es van celebrar les finals; on els guanyadors van estar: en categoria or masculina, l’Abel Planagumà i en Xus Plana. Pel que fa a la categoria de plata es van endur la victòria la parella formada per en Jordi del Riu i Juan Vicente Chamorro. En categoria or femení van guanyar la Nuri Martínez i la Laia Tarradas. I per acabar en plata femení les guanyadores van ser l’Imma Romero i la Regina Bru. 

Des de l’organització només agraeixen a tots els participants la bona entesa que hi va haver i el bon ambient que es va respirar durant tota la jornada. Aprofiten per informar que durant els dies 12, 13, 14 i 15 de maig es celebrarà el Torneig de Pàdel per Catalunya; a les instal·lacions del club.

120416 TORNEIG PADEL 120416 TORNEIG PADEL2 120416 TORNEIG PADEL3 120416 TORNEIG PADEL4