La santjoanenca Farners Llach finalista al X Premi Sambori Òmnium

Aquest diumenge, 20 de març, s’ha celebrat al Teatre Cirvianum de Torelló el lliurament del 10è Premi Sambori Òmnium de la demarcació de l’Alt Ter-Garrotxa.

El Premi Sambori és un premi de narrativa en català dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans, que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

L’acte, organitzat pels companys d’Òmnium Osona, ha estat conduït pel Mag Pota i ha premiat els treballs presentats al premi Sambori 2016 a la Demarcació que comprèn les tres comarques: Garrotxa, Osona i Ripollès. On hi ha participat un total de 4798 alumnes de 46 centres de les tres comarques.

La santjoanenca Farners Llach, alumna del CEIP Castanyer de Sant Joan les Fonts, ha guanyat el segon premi del Cicle Inicial de Primària. Farners Llach, juntament amb tots els guanyadors i guanyadores de cadascuna de les categories, passaran a la fase final del Sambori a nivell nacional.

210316 PREMI SAMBORI