El Carnaval omple Sant Joan les Fonts de gresca i disbauxa amb més de 450 participants a la rua

La tretzena edició del Carnaval de Sant Joan les Fonts posa punt i final a aquesta celebració a la nostra Comarca. Despedint la festivitat amb energia i molta marxa, la cloenda passa pels carrers del nucli de Sant Joan les Fonts.

Aquest dissabte, amb un temps que va acompanyar durant tota la jornada, al matí s’inicià el Carnaval Infantil amb una rua pel centre del municipi i la crema del Rei de Carnestoltes als paratges de Can Miquelet. Seguidament es celebrà un dinar popular a les pistes del Pavelló Municipal, organitzat per la colla dels S’tokats i moltes de les colles participants a la rua de la tarda ja van aplegar-se per començar la gresca. A les cinc de la tarda, La Companyia Pic Pic va iniciar la presentació del Carnaval amb el seu toc d’humor característic i la Rua a transcórrer amb èxit, amb un gran nombre d’espectadors gaudint de les carrosses i les comparses.

El Carnaval de Sant Joan les Fonts es caracteritza per ser el carnaval de l’amistat, on el més important és celebrar el companyerisme entre colles, ballar i en definitiva passar-s’ho d’allò més bé. I això és precisament el que van fer les 8 comparses participants. Obriren la rua el Rei i la Reina del Carnaval d’Olot i la Garrotxa, en Pere Vila i la Paquita Montoliu de la Colla Santjoanenca.

Seguidament “El Somni Tropical” de La Santjoanenca va donar punt de sortida a les comparses, seguits pels Titots d’Olot, els Gínjols d’en Bas, els Marxosos de Santa Pau, la Penya Carnavalia de la Garrotxa, les Tremendes de la Casa Cultural d’Andalusia, els Marrinxos d’Olot i la cloenda fou a càrrec de la colla del municipi la Penya Carnavalesca Els S’tokats de La Canya.

Per cloure la festa, es va celebrar un sopar popular al Pavelló Municipal on hi assistiren 350 persones i van acabar la celebració amb ball i festa a càrrec d’Albert Anglada.

Podeu trobar més fotografies aquí: http://on.fb.me/1QUKrkl

220216 CARNAVAL SANT JOAN LES FONTS 2 220216 CARNAVAL SANT JOAN LES FONTS 3 220216 CARNAVAL SANT JOAN LES FONTS