La Santjoanenca gaudeix al màxim als Carnavals de la costa i obté un 2n premi a Platja d’Aro

La colla de Sant Joan les Fonts, La Santjoanenca, ha participat aquest cap de setmana als Carnestoltes de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro. D’on ha resultat premiada a la rua de Platja d’Aro amb un 2n premi en carrosses grans. 

La Santjoanenca ha desfilat per les rues més emblemàtiques de la costa gironina, ens referim als Carnestoltes de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro, en els quals ha participat en la categoria de carrossa gran. Amb 170 participants, i una espectacular posada en escena, La Santjoanenca ha enamorat a totes les rues on ha participat amb la seva carrossa anomenada “Somni Tropical” que representa el somni d’una nena que es fa realitat. Una temàtica tropical inspirada en els Carnavals sudamericans on la figura de l’elefant és important.

La Santjoanenca es caracteritza per ser una gran colla on el més important és poder gaudir del Carnaval en família i amics, divertir-se i fer-ho passar bé als qui contemplin cada rua. I això precisament és el que han fet en cada una de les rues que han participat. Divendres a la nit a Sant Feliu de Guíxols amb un total de 50 figurants. El dissabte va ser el torn de Platja d’Aro, on 170 figurants van enamorar al públic assistent amb les coreografies; obtenint el 2n premi de carrossa gran. Per arrodonir el cap de setmana, diumenge a la tarda, van participar a la rua de Santa Cristina d’Aro, més conegut com el Carnaval de l’amistat, on el més important és la participació i la gresca, i per tant, no es premia a les carrosses que desfilen.

Santjoanenca

 

Santjoanenca 4

ÀLBUM DE FOTOS