El grup de teatre de Sant Joan les Fonts es reinventa sota el nom de “Tres Colades” i durà a terme una obra de creació

El passat 2015 el grup de teatre del municipi va assumir un canvi de direcció, una entrada d’aire fresc que va acompanyat d’un nou nom per al grup, d’una nova imatge gràfica i d’una obra de creació pròpia.

La voluntat de la companyia és seguir treballant dins el món del teatre amateur, però amb obres noves, mai vistes, on la originalitat i el dinamisme s’encomanin al públic assistent. Es seguirà presentant comèdies, però també s’anirà introduint obres amb un toc seriós, iròniques i de suspens que puguin alternar escenes còmiques amb moments d’intriga, buscant l’atenció del públic assistent amb altres recursos que el somriure. Es pretén seguir treballant dins el teatre de proximitat i accessible a tots els públics.

La companyia, a partir d’aquest 2016, s’anomena TRES COLADES, un nom que fa referència al patrimoni geològic de Sant Joan les Fonts i és un símbol d’identitat única i singular. La propera obra que representaran serà “El Geriàtric”, una comèdia escrita i dirigida per la nova directora del grup, la santjoanenca Maria Vidal, i que s’estrenarà per la Festa del Roser al Centre Sociocultural, el dissabte 9 d’abril a la tarda.

020216 TRES COLADES