Més de cent espectadors van gaudir de l’obra “Ens ha caigut la sogra” aquest cap de setmana a Sant Joan les Fonts

Aquest dissabte a la tarda, al Centre Sociocultural de Sant Joan les Fonts, la companyia Pas a Pas Teatre de la Fundació La Caixa d’Olot va interpretar la comèdia “Ens ha caigut la sogra”. Un centenar de persones del municipi i de la resta de la comarca van gaudir molt amb aquesta obra entretinguda i còmica que tracta sobre una sogra que es vol separar del seu marit i es refugia a casa de la filla a desgrat del jendre. Una situació que provocarà un conjunt d’embolics on les germanes del pis del costat hi tindran un paper destacat sense buscar-ho.

Es tracta d’una comèdia de situació en la que els enganys i equivocacions aporten situacions còmiques que desperten el riure del públic assistent.

Cal destacar el gran treball que els grups de teatre amateurs duen a terme per portar una obra dalt l’escenari, així com també totes aquelles persones que ajuden a fer-ho possible, com els tècnics de so i llum o la mateixa directora de la companyia, Maria Teresa Daró.

PAS A PAS teatre és una companyia formada per alguns dels socis del Club de Jubilats de la Caixa d’Olot, una bona manera d’exercitar la ment, el cos i l’esperit tot afavorint el deixar enrera les preocupacions del moment.

L’acte va estar presentat per la directora de la Companyia de Teatre de Sant Joan les Fonts “Tres Colades”, que va destacar la importància de l’intercanvi entre companyies teatrals i la bona disposició de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts per donar suport a aquestes iniciatives.

020216 PAS A PAS TEATRE 2