L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts digitalitza tots els exemplars de la revista municipal, en motiu del seu 25è aniversari

A partir d’avui ja es poden consultar, digitalment, totes les publicacions realitzades de la revista    El Soroll de les Fonts. Tots els qui vulguin recordar, any rere any, els reportatges, notícies i entrevistes que s’han realitzat tenen tota la informació a un sol clic. Cal anar a la pàgina web de l’Ajuntament santjoanlesfonts.cat i en el requadre anomenat “Revistes El Soroll” hi trobaran tots els números.

El Soroll de les Fonts és la revista municipal que, des del setembre del 1990, informa periòdicament sobre l’actualitat de Begudà, La Canya i Sant Joan les Fonts. Durant els darrers 25 anys, el municipi ha experimentat canvis molt importants, protagonitzant notícies que han marcat la seva història més recent. Ha estat dirigidia per 6 directors diferents i han passat per la redacció més de 120 col·laboradors, una xifra que demostra la gran quantitat de persones del municipi que, desinteressadament, han contribuït a fer possible que la publicació tirés endavant.

Ha estat una eina que ha servit sempre d’altaveu per a la informació més propera i d’interés per als vilatans, com ara les notícies destacades i les activitats més rellevants del municipi, així com també oferint la possiblitat a santjoanencs i santjoanenques d’exposar les seves vivències arreu del món, rememorar temps importants i descobriments que s’han fet al municipi.

Segons els responsables de la revista destaquen que no ha perdut mai els seus objectius principals, i la intenció del consistori i de l’equip de redacció actual és, i serà, seguir mantenint els valors i el sentit que la caracteritza: “esdevenir una eina divulgativa del dia a dia del poble i apropar als ciutadans la informació més destacada del nostre territori

 

260116 PORTADES EL SOROLL.

ENLLAÇ DIRECTE REVISTES EL SOROLL