La cantada de nadales de l’Escola Castanyer omple el Pavelló de Sant Joan les Fonts amb 900 assistents

Per segon any consecutiu s’ha celebrat la cantada de nadales de l’Escola Castanyer oberta al públic, en aquesta ocasió al Pavelló Poliesportiu de Sant Joan les Fonts, per garantir millor sonoritat i visibilitat als assistents. L’acte ha tingut un gran èxit, amb 900 assistents i la participació  ben activa dels nens i nenes de l’escola.

Més de 230 alumnes, dels cursos des de P3 fins a sisè, han set els protagonistes de la cantada d’enguany, oferint un gran espectacle amb cançons de nadal ben diverses, que tant el públic com els professors i professores del centre han valorat molt positivament.

Un cop finalitzat l’acte l’Ajuntament ha entregat un obsequi a cada infant i s’ha ofert xocolata i coca a tots els assistents.

Joan Espona, alcalde de Sant Joan les Fonts, ha valorat molt positivament la continuïtat de realitzar aquest acte públicament, ja que permet apropar les activitats de l’escola a les famílies i recalca que no hagués estat possible sense la col·laboració de l’Escola el Castanyer i l’AMPA.

211215 CANTADA NADALES 5 211215 CANTADA NADALES 6