L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts contracta 2 persones de l’atur gràcies a els plans d’ocupació del Departament de Treball 

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha pogut contractar, gràcies a haver-se acollit als Plans d’Ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), dues persones que es trobaven a l’atur i que ara desenvoluparan, durant 1 any, tasques de recuperació a la zona del Boscarró.

Els dos treballadors han estat contractats en el marc del projecte de “Recuperació d’accessos al Boscarró” que està previst fins al 8 de novembre del 2016.

Els plans extraordinaris d’ocupació local convocats pel Departament de Treball de la Generalitat han permès al consistori donar feina, fins a dia d’avui, a un total de 15 persones que es trobaven a l’atur, que han realitzat serveis temporals en 10 projectes diferents des del 2013.

En una situació com l’actual, en què l’índex d’atur a Sant Joan les Fonts és d’un 9%, Joan Espona ha recalcat que “l’Ajuntament vol aprofitar les polítiques d’ocupació que impulsa la Generalitat i contractar aquests treballadors que ho necessiten”

AJUNTAMENT