L’Agrupació Esportiva La Canya presenta la nova temporada 2015-2016, amb il·lusió i amb moltes ganes de fer-ho bé

Aquest passat dissabte s’ha presentat a les instal·lacions de l’Agrupació Esportiva La Canya la nova temporada, acompanyats de la Colla Gegantera de Bianya. 

Enguany, s’han exposat els canvis que hi ha hagut en la organització interna de la junta, des de la presidència agraeixen l’esforç als que han col·laborat fins ara i han donat la benvinguda a les noves incorporacions.

La Junta i Organització Esportiva està formada pels següents membres:

President Mateo Hernàndez , Vicepresident Josep Pujol, Secretaris Jordi Herrero i Carme Corominas , Tresorer Joan Bosch, Vocal Lluis Coll, Coordinador equips Josep Pujol , Responsable de Manteniment Joan Nierga i Pàgina Web Tonyi Aguilera

En aquesta temporada 2015/2016 hi haurà equips en totes les categories d’edat, amb l’Escoleta en total seran 11 equips, comptant la incorporació de l’equip de Veterans, que també lluirà la mateixa equipació que totes les altres categories.

Amb la voluntat de fer més familiar i proper el club, potenciaran que en cada partit de lliga hi participin dos o més jugadors de categories inferiors, a les categories immediatament superior, d’aquesta manera permetran agafar experiència de cara a quan hagin de canviar de categoria.

Equips temporada 2015-2016 

  1. Quarta Catalana
  2. Juvenils
  3. Cadets
  4. Infantils
  5. Aleví A 2003
  6. Aleví B 2004
  7. Benjamí 2006 (A)
  8. Benjamí 2007 (B)
  9. Prebenjami 2009
  10. Escoleta
  11. Veterans

Es pot trobar tota la informació del club a la pàgina web, que funciona gràcies a les aportacions de tots, i on es trobaran totes les últimes novetats i notícies al dia. Actualment ja ha rebut un total de 8.296 visites i en l’últim mes 634 visites.

Aquesta temporada han fet un gran esforç per condicionar un nou espai que fins ara era el camp dels partits de futbol Set, junt amb el camp de baix. En aquest camp s’hi faran els entrenaments del tots els equips.

Tot el club agraeix als entrenadors, delegats i nous components de la junta per la seva dedicació desinteressada, i en la presentació van fer una menció especial a dues persones, que fan que les instal·lacions es mantinguin al màxim de cuidades i netes possible, en Ricard i l’Ester, agraïnt tot el treball que hi dediquen.

A.E.La Canya