Èxit a la sortida de la gent gran del municipi a Caldes de Malavella

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts organitza la sortida anual amb els jubilats i pensionistes del municipi, amb una visita a Caldes de Malavella i al Bosc de Can Ginebreda

El passat dissabte 10 d’octubre, va tenir lloc la sortida de la gent gran del municipi de Sant Joan les Fonts, acompanyats del bon temps van visitar durant el matí Caldes de Malavella, realitzant un passeig pel poble tot visitant les termes romanes. Allà els guies acompanyants els hi van ensenyar les mostres d’arquitectura més singulars relacionades amb el termalisme i l’estiueig.

Seguidament, la sortida prosseguí amb un dinar al Buffet lliure de Salt i temps lliure per passejar per l’Espai Gironès.

A la tarda l’autocar va prendre rumb fins al Bosc de Can Ginebreda (el parc d’escultures de Porqueres) uns 40.000m2 de bosc, anomenat popularment “El bosc d’en Xicu” en referència a l’autor, que està ple de roures, alzines, pins, ginebres, cirerers d’arboç, grèvols, arços i escultures d’en Xicu, que tan amablement va acompanyar-los pel seu peculiar bosc, fent-los passar una estona ben divertida i amena.

VISITA A CALDES VISITA A CALDES 4

Festa del Casal d’Avis de Sant Joan les Fonts

Aquest passat cap de setmana també es va celebrar la Festa del Casal d’Avis de Sant Joan les Fonts, el divendres amb un campionat de botifarra i de brisca amb premis per a tots els participants, i amb el tradicional dinar de germanor el diumenge.

GUANYADORES CAMP.BRISCA Paquita i Soledad GUANYADORS CAMP.BOTIFARRA Neus i Quim