L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts edita uns pitets, dissenyats per la santjoanenca Judit Coma, amb l’objectiu de potenciar la faràndula

Des que es va iniciar el projecte de comunicació entre l’alcalde i els joves del municipi ja s’han realitzat diverses reunions que han resultat molt productives i que han donat els seus fruits. En una d’aquestes reunions els joves van proposar realitzar un obsequi als infants del municipi amb algun element de la faràndula, i l’alcalde va considerar una acció molt encertada i tot l’equip de regidors es va posar a treballar per fer-ho possible.

Després d’una extensa pluja d’idees, es va decidir editar un pitet d’en Jaumet, el fill dels gegants de Sant Joan les Fonts; en Joan i la Roser, ja que tal i com ha exposat Joan Espona, és una figura que es va crear especialment per la mainada i on ells s’hi senten molt identificats. En Jaumet és ballat per nens i nenes de l’Escola Castanyer i té un ball propi molt particular i après per tots els infants del municipi.

Així doncs, es va decidir que tots els nens i nenes que neixin al muncipi de Sant Joan les Fonts rebran aquest pitet com a obsequi. Tot i així l’Ajuntament ha considerat oportú oferir un pitet a cada un dels nens i nenes de la Llar d’Infants el Niu per tal que a partir d’ara, tant els que neixin com els que ja coneixen en Jaumet puguin gaudir d’aquest detall.

El pitet d’en Jaumet pretén potenciar aquesta figura de la faràndula tan estimada per als més petits del municipi.

PITETS D'EN JAUMET 4

Àlbum fotogràfic: http://on.fb.me/1R0TmlB