Esport i bon ambient al Torneig de Pàdel de la Festa Major

Al torneig de pàdel de la Festa Major de Sant Joan les Fonts 2015 hi van participar un total de 32 parelles, dins les 5 categories que es jugaven: Or i plata masculí, or i plata femení i mixta. Les jornades es van disputar des del divendres 26 a les 18h fins les 4h de la matinada, fins el dissabte a partir de les 10h del matí.
Tots els participants van quedar molt contents del torneig, on vam gaudir d’una bona jornada de pàdel, música i sopar a la fresca.
Des de la Organització volen agraïr a tots els col·laboradors que han format part del Torneig.

Els guanyadors de la categoria Or masculí van ser l’Albert Casals i en Lluis Casals que van superar a la final a Marc Grabulosa i Jordi Adam. En la categoria Plata masculina els guanyadors van ser  Xevi Pinadero i l’Albert Quintana que van derrotar a Javi del Pozo i Pol Fageda. Pel que fa a la categoria d’Or femení la victòria se la van endur la parella formada per l’Ana del Cid i la Nuri Martínez que van guanyar a la Bernadette Badosa i la Susanna Caballero. En Plata femenina el triomf va se per la Cristina Badosa i la Mercè Garcia que van guanyar a la Imma Cano i Montse Ferran.

I per últim, en categoria Mixta es van endur la victòria la parella formada per en David Diaz i l’Eva Guinó; derrotant a la final a Marc Riera i Mireia Solà.

PADEL PADEL 2 PADEL 3  PADEL 5