Joan Espona escollit alcalde per sisè mandat consecutiu

Aquest dissabte al migdia s’ha constituït el nou Ajuntament de Sant Joan Les Fonts sorgit de les eleccions municipals del 24 de maig. A les 12 del migdia s’ha celebrat la sessió pública que ha omplert la sala de plens municipal. La sessió ha començat amb la constitució, per part del Secretari municipal, de la mesa d’edat formada pel regidor més jove, Maria Galizia i Amoraga, i més gran, Josep Mª Ortuño i Bremont, que ha presidit el ple.

Les regidores i regidors electes han presentat les credencials, tal com estableix la llei i han promès el càrrec com a regidores i regidors del consistori santjoanec per a aquesta nova legislatura 2015-2019. A continuació s’ha donat pas a l’elecció de l’alcalde que s’ha fet per mitja de votació secreta. Cada regidora i regidor ha dipositat el vot a l’urna. El candidat de CiU, Joan Espona i Agustín, ha estat escollit alcalde amb 7 vots davant dels 4 vots que va obtenir la candidata per CUP-PA, Sílvia Pagès Serarols.

Joan Espona, escollit alcalde per sisè mandat consecutiu, ha rebut una fort aplaudiment de companys del consistori i del públic assistent a la sessió. El Regidor JMª Ortuño i Bremont, ha entregat a l’alcalde la vara municipal. L’alcalde ha passat a presidir la sessió i ha donat la paraula als regidors i portaveu del grup municipal de la CUP-PA, Sílvia Pagès.

L’alcalde de Sant Joan Les Fonts, Joan Espona i Agustín, ha fer el discurs d’investidura i la sessió ha acabat poc abans de la una del migdia.

En acabar els nous regidors s’han fet la foto oficial.

11