Sant Joan les FLORS acull a més de 1.500 visitants

S’ha dut a terme una nova edició del Sant Joan les Flors a Sant Joan les Fonts. Més de 1.500 visitants, més de 100 instal·lacions i muntatges florals, més de 50 voluntaris i un gran nombre d’empreses de flor i planta de la Garrotxa és el resum d’una gran exposició de flors plantes i bonsais que any rera any emplena els carrers centrals del poble de Sant Joan les Fonts.

El gran esforç que les entitats, associacions, voluntaris, particulars i personal de l’ajuntament duen a terme durant molts mesos s’ha pogut veure a cadascun dels muntatges que es localitzaven a carrers, places, monuments, i fins i tot fonts del municipi.

Creacions inèdites, efímeres, de gran bellesa i color s’alternaven amb materials reciclats que feien de suport a flors de totes menes. Des dels més petits fins als més grans han participat en una activitat que ajunta grups de totes les edats amb gran estima pel món floral. Cadascun dels equips que han treballat en els diferents muntatges i activitats del Sant Joan les Flors ha valorat molt positivament la mostra d’enguany, en la que ha destacat la visita del programa 1món.cat, el diumenge a la tarda, amb l’emissió en directe des de la plaça del monestir romànic de Sant Joan les Fonts, on van haver-hi intervencions dels Amics de la Flor, dels Bonsais, els Embruixats de Sant Joan les Fonts i el Ball de Bruixes, i la companyia La Fada Verda amb l’espectacle de Dones d’Aigua d’enguany.

Així mateix les xerrades i tallers, l’exposició de bonsais, única a la comarca, l’exposició del castell de Juvinyà de l’artista Eudald Camps, les passejades amb el trenet Tricu Tricu, la Desfilada de Moda i Confecció de l’Institut la Garrotxa, amb creacions insipirades en el món floral i moltes més activitats han aportat vida i dinamisme a la mostra.

Des de l’organització es valora molt positivament la mostra d’aquest any, en la que s’ha recordat els 20 anys de vida de l’activitat, que en el seu dia va iniciar l’Associació de Comerciants de Sant Joan les Fonts amb un concurs floral.

Captura de pantalla 2015-05-25 a las 18.22.21 Captura de pantalla 2015-05-25 a las 18.22.32 Captura de pantalla 2015-05-25 a las 18.22.41