La Desfilada de Moda de l’IES La Garrotxa es farà a Sant Joan les Fonts el proper dissabte 23 de maig i estarà inspirada en el món floral

La tradicional Desfilada de final de curs dels alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Confecció i Grau Superior de Patronatge arriba enguany amb moltes novetats: serà a l’aire lliure i emmarcada dins la festivitat “Sant Joan les Flors”. Els dissenyadors ens mostraran les col·leccions que han creat al llarg del curs inspirades en flors, en un gran acte obert a tothom al Prat de Can Miquelet de Sant Joan les Fonts.

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha fet una clara aposta per dotar de glamour i espectacle la mostra de flors més gran de la Garrotxa, per aquest motiu han convidat a l’Institut la Garrotxa a inspirar els seus dissenys en el món floral i mostrar-les al públic amb una gran desfilada a l’aire lliure, emmarcada dins el Sant Joan les Flors. Per tal d’oferir un bon espectacle, es comptarà amb la professionalitat i elegància de les models de l’agència Piùbella Models de Vic, que seran els encarregats de desfilar totes les creacions damunt la passarel·la.

La desfilada tindrà lloc el proper dissabte 23 de maig a les vuit del vespre al Prat de Can Miquelet, ubicat just al davant de les galeries comercials de Sant Joan les Fonts. Un indret a l’aire lliure que permetrà obrir la desfilada a tothom i gaudir-ne a la fresca.

L’acte serà presentat per Jordi Colobrans i Anna Aumatell de La Companyia Pic Pic, i es comptarà amb la col·laboració del grup de dansa Lilith que amenitzaran l’espectacle amb dues intervencions enmig de cada bloc. Per la decoració de l’escenari s’ha comptat amb la col·laboració de Fusió F-Il·luminacó i la perruqueria i maquillatge aniran a càrrec del Cicle Superior de l’IES Narcís Xifra de Girona.

L’entrada és lliure i en cas de pluja es farà al Centre Sociocultural Santjoanenc.

DESFILADA 2015