El CP Santjoanenc organitza, per primer cop, una marxa BTT

El club reforça així la seva dinàmica poliesportiva, amb una competició que s’integra dins la lliga de BTT de la Garrotxa.

La Lliga BTT de la Garrotxa és una competició molt consolidada a la comarca. Consta de cinc jornades, i aquest 2024 hi debuta, per primera vegada, la marxa de BTT de Sant Joan les Fonts. Serà la tercera jornada del calendari, i tindrà lloc el proper diumenge 20 d’octubre. La cursa s’afegeix a les ja consolidades Desfrenada de Besalú (ja celebrada), la BTT de Santa Pau (el proper 6 d’octubre), la Romànic Bike Extrem de la Vall de Bianya (el 3 de novembre) i la Montcal Bike de Maià de Montcal (el 17 de novembre).

La marxa BTT de Sant Joan les Fonts està dirigida a ciclistes majors de 14 anys, tant masculins com femenins, que hauran de completar dues distàncies, la curta de 20 quilòmetres i 900 de desnivell i la llarga de 35 quilòmetres i 1100 metres de desnivell aproximat. Amb la inscripció (de 24 i 26 euros, respectivament) també hi ha inclòs un esmorzar de botifarra a la brasa.

✍️ Inscriu-te a BTT Sant Joan les Fonts 2024