Viu el “Miquelet Summer” de Sant Joan les Fonts, el festival d’estiu més veïnal

Quan arriben les nits d’estiu, són moltes les persones que tenen ganes de sortir al carrer per prendre la fresca i fer passar la calorada de les hores centrals del dia. I aquestes ganes augmenten si un es troba amb música i un bon lloc on prendre una copa o un refresc. Els veïns i veïnes de Sant Joan les Fonts tenen aquesta possibilitat els divendres 5, 12 i 19 de juliol i el 2 d’agost, les dates previstes per a la tercera edició del “Miquelet Summer”, que es celebrarà al Prat de Can Miquelet, d’on treu el nom.

La particularitat del festival santjoanenc és que està compost d’activitats organitzades pels mateixos habitants de Sant Joan les Fonts. És a dir, es gestiona a través de les seves entitats. Així, qui organitza l’activitat del divendres són, per ordre, l’associació Els Colats (dia 5//7, amb les versions de rumba de Kilombo), les colles de carnaval S’tokats (dia 12/7, amb música dels vuitanta, noranta i primers dos mil amb Rewind DJ’s) i Santjoanenca (dia 19/7 amb els èxits que posarà Discomòbil la Canya) i la Comissió de Festes de Sant Joan les Fonts (dia 2/8, amb les versions de rock de Strip). Cada una d’elles escull la proposta que hi haurà d’acord amb els seus gustos.

Les activitats organitzades duren quatre hores (de 20h a 00h), un horari adaptat a tothom i que no representi una molèstia a la gent del poble, en un espai que compta amb servei de bar a preus populars i menjar per a tothom amb la furgoneta de Ka’l Tit.