Un nou espai per al jovent de Begudà

Als nuclis de Begudà, Sant Cosme i Aiguanegra s’havia generat una demanda per part de les famílies i del jovent de tenir un punt de trobada per poder iniciar projectes adreçats a petits i joves, fer més poble i estrènyer vincles entre diverses generacions.

Per tal de donar-li resposta, l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i els col·lectius afectats han fet un seguit de trobades que han estat molt útils per posar sobre la taula les necessitats i inquietuds existents, tant pel que fan a les activitats que es podrien desenvolupar com a les instal·lacions necessàries per acollir-les.

Entre les propostes recollides, cal destacar-ne tres: d’una banda, la recuperació de les sales de la primera planta de l’edifici conegut com a les Escoles de Begudà, que s’estan pintant i posant nou mobiliari. També s’ha proposat la creació d’un taller adreçats a nens i nenes per fabricar capgrossos, una figura molt típica de la faràndula que sortiria per la Festa Major. I més enfocat al jovent, s’ha plantejat la creació d’una gran pintura mural dins els nuclis. Aquests dos tallers serien el punt de partida d’altres activitats que es puguin dur a terme en un futur.