TORNEN LES VISITES TEATRALITZADES AL MONESTIR ROMÀNIC DE SANT JOAN LES FONTS

Sota el títol “Fragments del passat. Monjos, remeieres i remences” tornen les visites teatralitzades que se celebren periòdicament al monestir romànic de Sant Joan les Fonts, que fou testimoni d’alguns fets excepcionals durant la baixa edat mitjana a Catalunya.

Es tracta d’una manera molt entretinguda de conèixer millor els monuments que formen part del ric patrimoni del municipi. Precisament, aquest dissabte 8 d’abril va tenir lloc una última representació, davant d’un nombrós grup d’assistents que va poder gaudir d’una reconstrucció històrica de l’origen del monestir i d’altres fets com la guerra dels remences. Tot a través d’uns personatges decisius que forjaren la història d’aquest lloc. L’activitat va cloure amb un tast de ratafia i amb una conversa animada entre totes les persones participants.

La representació va a càrrec de l’empresa Empordà Caterva, autèntics especialistes i responsables de les visites de les ruïnes d’Empúries, entre altres.

La propera visita tindrà lloc el dilluns 1 de maig. Tot i que l’activitat és gratuïta, cal inscriure’s al web de Turisme de Sant Joan les Fonts