Oberta la convocatòria per al V Premi de Contes Fantàstics 2021 de l’EMBA

Aquest mes de juliol s’ha obert la convocatòria per a participar a la cinquena edició del Premi Contes Fantàstics de l’Escola Municipal de Belles Arts. Un esdeveniment que s’emmarca en la celebració de la Fira Bruixeria i que premia els millors relats protagonitzats per bruixes, dones d’aigua o altres éssers mitològics.

El termini d’admissió s’acaba el 3 de setembre del 2021.

 

Bases V Premi Contes Fantàstics 2021

1. El Premi Contes Fantàstics es concedirà al millor conte de temàtica relacionada amb les bruixes o la bruixeria, les dones d’aigua o altres éssers mitològics.

2. Podran optar al Premi totes les persones majors de 18 anys.

3. Cada autor podrà entrar a concurs amb una sola obra.

4. Els treballs hauran de ser inèdits i escrits en llengua catalana. Les obres no podran haver estat premiades anteriorment, ni trobar-se pendents de la resolució d’altres certàmens.

5. L’extensió no excedirà les tres pàgines a doble espai, escrites amb tipografia ‘Times New Roman’ i amb un cos de 12 punts.

6. Presentació dels treballs:

a) Els treballs s’enviaran al correu electrònic info@escolabellesarts.cat adjuntant dos arxius, un amb el relat i l’altre amb les dades personals (Títol, nom i cognoms, adreça, CP i població, telèfon de contacte i correu electrònic). En els dos arxius ha de constar com a “Assumpte” el títol del conte.

B) Qui no tingui accés a internet haurà d’enviar cinc exemplars dels treballs a:

Ajuntament de Sant Joan les Fonts (V Premis Contes Fantàstics)

Carretera d’Olot, 32

17857 Sant Joan les Fonts (Girona)

En un sobre tancat s’hi adjuntaran les dades següents:  Títol, nom i cognoms, adreça, CP i població, telèfon de contacte i correu electrònic. A l’exterior del sobre, només hi figurarà el títol del conte.

8. El termini d’admissió d’originals s’acaba el divendres 3 de setembre del 2021.

9. El jurat del premi estarà format per persones vinculades al món de les lletres i la cultura.

10. El veredicte es farà públic en un acte que se celebrarà el diumenge 3 d’octubre de 2021 a les 11 h. Els autors o autores dels textos premiats hauran d’assistir a l’acte de lliurament dels premis o fer venir a una persona delegada.

11. Els originals no seran retornats. L’Escola Municipal de Belles Arts es reserva el dret de publicar els contes guanyadors i seleccionats a la revista municipal El Soroll de les Fonts i/o a la seva plataforma web.

12. S’atorgaran tres premis i dos guardons de seleccionat:

1r premi, 250 € per al millor dels treballs

2n premi, 100 €

3r Premi, 50 €

Seleccionat 1, 30 € per a gastar en establiments del poble

Seleccionat 2, 30 € per a gastar en establiments del poble

13. Tant l’organització com el jurat del premi es reserven el dret de resoldre qualsevol cas no previst en aquestes bases.

14. La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

15. Si les obres presentades a concurs no reuneixen mèrits suficients el Jurat podrà declarar desert qualsevol dels premis.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb l’Escola Municipal de Belles Arts de Sant Joan les Fonts enviant un correu electrònic a l’adreça info@escolabellesarts.cat.