La visita teatralitzada al monestir de Sant Joan les Fons torna captivar el públic

“Fragments del passat. Monjos, remeieres i remences”. Aquest és el títol de les visites teatralitzades que se celebren periòdicament al monestir romànic de Sant Joan les Fonts, que fou testimoni d’alguns fets excepcionals durant la baixa edat mitjana a Catalunya.

Aquesta és una manera molt entretinguda de conèixer millor els monuments que formen part del ric patrimoni del municipi. Precisament, aquest diumenge 8 de maig va tenir lloc una última representació, davant d’un grup d’assistents que va poder gaudir d’una reconstrucció històrica de l’origen del monestir i d’altres fets com la guerra dels remences. Tot a través d’uns personatges decisius que forjaren la història d’aquest lloc. L’activitat va cloure amb un tast de ratafia i amb una conversa animada entre totes les persones participants.

La representació va a càrrec de l’empresa Empordà Caterva, autèntics especialistes i responsables de les visites de la ruïnes d’Empúries, entre altres.

Tot i que les visites són gratuïtes, cal inscriure’s al web: http://www.turismesantjoanlesfonts.com/ca/agenda

La propera cita serà el dia 25 de juny a les 12 de migdia. Durant el mes de juliol, i agost les visites se celebraran a 2/4 de 7 de la tarda per evitar la calor.

Us animen a participar-hi i a conèixer així una part important de la història del nostre país!